Kurs

Foredrag

Effektivitet, kreativitet og medmenneskelighet kan naturlig vokse frem når mennesker har det bra med seg selv og forstår hvordan tanker og følelser henger sammen.

Gå til online Timebestilling
foredrag med Linda Fjelddalen

Foredrag eller kurs med Linda Fjelddalen

Ønsker du et kurs eller foredrag skreddersydd til ditt behov?

Aktuelle temaer: Livsstil, stress, angst, relasjoner, konflikter, arbeidsmiljø, kommunikasjon, helse mm

Jeg kan leies inn til å holde foredrag, eller kurs, i små og mellomstore bedrifter. Enten det gjelder for ledere/ansatte i helsevesenet, skoler eller i andre bedrifter.
Mitt hovedfokus er å fortelle om hvordan kan forståelsen av hvordan sinnet vårt fungerer hjelpe mennesker til en bedre forståelse av seg selv og hverandre? Min erfaring både som sykepleier, menneske og mentor har vist meg hvor varig endring oppstår og hvor lett det er å misforstå dette. Jeg har sett hvilke konsekvenser det kan ha å misforstå.. og hvilke fantastiske bivirkninger det har når vi gjennomskuer våre misforståelser. Livskvaliteten øker. Stressnivået synker. Relasjoner forbedres og konflikter løses enklere. Kommunikasjonen heves til et klarere nivå og arbeidsmiljø blir friskere.

Mitt mål for mine kurs er å lære bort dette til andre slik at de også har muligheten til å oppleve de samme gode bivirkningen fra en økt bevissthet, økt forståelse av menneskets natur og hvordan sinnet fungerer. Ta kontakt for en uforpliktende samtale og jeg kan fortelle mer hvordan dette vil gjelde spesifikt for deg.